Medlemskontingenten for Sandefjord Tennisklubb gjelder året som er påbegynt. Ved å betale den årlige medlemskontingenten støtter du et aktivt tennismiljø som sikrer tilgang på tennisbaner også i framtiden. Det gir klubben mulighet for å drifte og vedlikeholde anleggene (ute og inne) og kunne gjøre klubben til en trivelig samlingsplass for både liten og stor i Sandefjord Tennisklubb.

Som takk for din viktige støtte til driften av klubben, har vi følgelig medlemsfordeler for at det skal gi hvert enkelt medlem enda større personlig gevinst av å være medlem i Sandefjord Tennisklubb.

Dessuten har vi bygget ut vårt tilbud både til barn, ungdom og voksne. Pensjonister og tennis og Grønt kort der medlemmer kan spille på ledige baner inne til en fast sum, satsing på de ivrigste juniorene i Team Babolat er blant de nye medlemstilbudene som er etablert de siste par årene, samt klubbturneringer tilpasset ulike nivå.

Medlemsfordeler

  • Gratis spill på utebanene (april-oktober)
  • Mulighet for Klippekort, Fasttimer og Grønt kort (Junior og Pensjonist)
  • Mulighet for å delta på klubbens arrangement (turneringer, treninger, turer, etc.)
  • Fri adgang til klubbens garderober og øvrige fasiliteter
  • Rabatt på tennisutstyr via Torinor
  • Generell medlemsservice (administrasjon og resepsjon)

Hva er forskjellen på medlemskontingent og treningsavgift?

Noen blir forvirret av at det kommer to fakturaer – en som refererer til medlemskap og en som går på treningsavgift. Man kan velge å være medlem i klubben uten å delta på klubbtrening. Da betaler man bare for medlemskapet. Men alle som er med på klubbtreninger må være medlem – uten medlemskontingenten kan vi ikke ha administrasjon og vaktmester til å drifte anleggene. Treningsavgiften dekker baneleie, treningsutstyr og trenerlønn.

Jeg vil melde meg ut – hvordan gjør jeg det?

Alle utmeldinger må skje skriftlig. Send beskjeden til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. NB! Medlemskontingenten refunderes ikke, og kan ikke overdras andre personer.

Takk for at du er medlem i Sandefjord Tennisklubb!

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472