Hei!

 

Jeg heter Mona Westgård Lund og er den nye klubbsekretæren i Sandefjord Tennisklubb.

 

Jeg er 37 år, har tre barn som alle spiller tennis i klubben og er også selv aktiv tennisspiller og er med og representerer Sandefjord Tennisklubbs damelag i 1. divisjon. Jeg begynte å spille tennis som 14-åring, men måtte gi opp pga skade da jeg var 25 år. Savnet etter tennisen var stort, og jeg har nå fått spille flere år aktivt uten flere skader. Ved siden av dette er jeg for tiden lærerstudent og har 2 år igjen før jeg er ferdig utdannet grunnskolelærer.

 

Mine arbeidsoppgaver som klubbsekretær vil i hovedsak være å ta meg av medlemslister, abonnementer, fasttimer og generelle henvendelser på telefon og mail til klubben. Jeg vil i tillegg til dette også bidra på banen som tennistrener et par ettermiddager og kvelder i uka.

 

Jeg gleder meg stort til å bli en del av Team STK og ser fram til å bli kjent med enda flere av klubbens medlemmer gjennom jobben min. Vi sees!

Mine kontakt oppgifter er:

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tfn: 46535040

 

Tennishilsen fra Mona 😊

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472