Vi er glade for å kunne presentere vår nye trener, Rebeka! Hun er ny trener i trenerteamet vårt fra 1. august og vi ønsker henne hjertelig velkommen. Rebeka vil bli en kjemperessurs i vårt trenerteam. 

Rebeka er 25 år fra Latvia hvor hun har spilt tennis fra hun var 7 år. Hun har konkurrert på nasjonalt og internasjonalt nivå, deretter begynte hun å jobbe som trener. Hun flyttet etter hvert til Norge og har jobbet i Larvik og Stavern Tennisklubb det siste året hvor hun har jobbet med både ungdommer og voksne på alle nivåer. Hun har fullført ITF Trener 1-utdanning og skal denne høsten gjennomføre ITF Trener 2. Hennes styrker på banen er teknikk og mental trening, og hun er opptatt av at det skal være god energi og god atmosfære på banen. Tennis skal være gøy! Vi er kjempeglade for at Rebeka nå blir trener hos oss og vi håper dere alle vil ønske henne hjertelig velkommen til klubben! 

 

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472