Oppdatering 15 Mai 2020

Vi er glade for å informere deg om at vi starter mandag 18. mai og kommer tilbake til vår faste(originale) tidsplan. Tidsplanen for alle leksjoner (inkludert voksengruppen) vil være den samme som før klubben ble stengt under Covid 19.  

Det er viktig at vi fortsetter å ta forholdsregler for å sikre sikkerheten til alle rundt oss. Delta bare på timene hvis du er frisk. Vi vil ha et av toalettene åpne, men garderoben vil fortsette å være stengt inntil videre.  

Alle spillere skal ha forskjellige sko til innendørs og utendørs for alle leksjoner. I tilfelle været er dårlig, må vi flytte innendørs. Spillerne får ikke lov til å spille inne med utesko.  

Vi gleder oss veldig til å starte normale tjenester i klubben på nytt. Hvis du trenger informasjon eller hjelp, kan du kontakte oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..  

 

Oppdatering 13 Mai 2020

I henhold til de nye retningslinjene fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet 11 mai, anses tennisballer nå som sikre. Spillere kan nå berøre ballene mens de spiller.   Vi vil også låse opp et av toalettene, men garderommene vil fortsette å være stengt inntil videre.   Når det er sagt, fortsett å glede deg over sporten på en trygg måte. Forsikre deg om at når du spiller, er du frisk og holder en avstand på 1 meter til enhver tid.   Vi ses på banene!

 

Oppdatering 04 Mai 2020

Siden tiltakene mot Covid – 19 har blitt sakte redusert, er vi nå klare for å åpne klubben. Det vil selvfølgelig ta litt tid før klubben vil være helt tilbake til normal, så vi setter veldig pris på deres samarbeid og forståelse inntil videre.

Generelle sikkerhetsinstruksjoner:

  • Vennligst ikke kom til tennisklubben hvis du ikke er frisk.
  • Du må holde minst 1 meter avstand til alle spillere og medlemer til en hver tid.
  • Tennisballene anses fortsatt som en potensiell bærer av viruset. Derfor skal ikke ballene berøres med bare hender hvis du spiller med medlemmer utenfor familien.
  • Vi anbefaler deg å ta med engangshansker. Ikke berør noen overflater med bare hender. Bruk hanskene når du bruker utstyret til å børste og vanne banene.
  • Garderommene, toalettene og kafeteriafasilitetene vil være stengt inntil videre.

Baneleie:

Både innendørs og utendørs baner er nå tilgjengelige. Du må bruke Matchi for å bestille bane. Forsikre deg om at du har forskjellige sko for innendørs og utendørs.

Fast timer

Din hurtigutbestilling kan nå starte på nytt. Bestillingene dine fortsetter å være i innendørshallen. Vær oppmerksom på at i tilfelle det er værforstyrrelse på utendørs baner, vil tennisskoletimene bli flyttet inn. Dette kan hemme økten. Vi vil imidlertid varsle deg hvis behovet oppstår.

Tennisskole og voksen gruppe

Alle tennistimer vil gjenopptas 4. mai.

Vi vil fortsette å opprettholde maksimalt 4 spillere i en gruppe til vi får ytterligere instruksjoner fra Norges Tennisforbund. Det har skjedd noen midlertidige endringer både for tennisskoler og voksne grupper for å sikre at det bare er 4 spillere i en time. Så, vennligst dobbeltsjekk den reviderte timeplanen. Vi håper å komme tilbake til den normale planen snart.

Alle leksjoner vil skje på utendørs baner. I tilfelle regn eller værforandringer, vil leksjonene bevege seg innendørs. Forsikre deg om at du har forskjellige innendørs- og utesko.

 

Pensjonistgruppe

Treningen for pensjonistgruppen vil gjenopptas på innendørs baner 4. mai fra 09.00 til 10.00.

 Skulle du ha noen spørsmål, så send oss en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472