I uke 41, dvs. 5. - 9. okt., vil hallen for det meste være stengt...

da banelysene skal byttes ut med nye led-lys-lamper.

Det blir 22 lamper over hver bane, mot nå 20. Dette bytte gjøres for å bedre lysforholdene og bedre brannsikkerheten, som følge av at innmaten i enkelte armaturer, som etter mer enn 25 år, har blitt skiftet etter nedsmelting av strømtilkoblinger.  Led-lyset vil i tillegg bidra til ca 30-40% mindre strømforbruk på banelyset. Lampene avgir nesten ingen varme, så varmekostnadene vil øke noe i vintermånedene i forhold til nå.

Leverandør av lampene med tilbehør er: Fang Sol AS, Bergen. I tillegg vil Matchi AS bli koblet inn sammen med Gra Tech AS, for å få lyset til å komme på, bare i den tiden banen/e er booket. Dimming av lyset for de ulike høydene, blir en annen effekt. 

Som elektrisk installatør er valgt PMH-Elektro og Ventilasjon AS 

Gjøvik TK som har hatt dette lyset i snart 2 år, kjører 75% effekt av 100% lysstyrke. 100%`n har kun vært i bruk ved TV-overføringer. Lysene i Gjøvik ble besiktiget 7/8 av undertegnede. Jeg kunne forstå at både ledelsen og spillere i klubben så langt, har vært meget fornøyd med installasjonen.  Lampene henger på sidene av banene, med en vinkel innover på 15*. For å sammenlikne, er 4 andre haller med ulike led-lys, besiktiget. I to av disse hallene, har også styremedlemmene Per Gulliksen og John Hestenes Hansen deltatt.

Mer informasjon om led-lys har. 

 Med hilsen for STK

Jan Eivind Andersen

styremedlem/prosjektleder

LED Lights 1

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472