Oppdater : 07 November 2020

Vi fortsetter å overvåke situasjonen og har fulgt rådene fra helsemyndighetene, idrettsforeningen og kommunen veldig nøye.

I henhold til den siste oppdateringen med anbefaling, har all organisert trening for spillere over 20 år fremover blitt kansellert for neste uke. Dette betyr at det ikke vil være noe voksenprogram eller pensjonistprogram neste uke. Vi vil fortsette å overvåke situasjonen og anbefalingene og fortsette å kommunisere oppdateringer til alle medlemmene våre med jevne mellomrom.

Mens flertallet av programmene og tjenestene fortsetter å være uhindret, er det viktig at vi tar situasjonen på alvor. Ett trygt samfunn er av største betydning, og vi vil fortsette å gjøre vårt beste for å gi et sosialt utløp gjennom tennis midt i denne vanskelige tiden. Det er viktig at vi gjentar at medlemmene må ta samfunnsansvar og sørge for at fasilitetene blir brukt på den tryggeste mulig måten.

Vi anbefaler alle våre medlemmer å følge sikkerhetsanbefalingene fra klubben:

  • Bruk bare anlegget hvis du er helt frisk. Ikke bruk anlegget hvis du har symptomer relatert til viruset eller influensa. Du bør konsultere legen din i denne situasjonen.
  • Mens du er i klubben, er det obligatorisk at du registrerer deg ved inngangen til klubben (enten digitalt eller manuelt). Det er obligatorisk for alle fasttimer, spillere som har booket baner og brukere av banene å registrere seg. Du får ikke spille hvis du ikke registrerer deg. Tennisskolespillere trenger ikke å registrere seg da trenerne tar det daglige oppmøtet.
  • Bruk av anti-bac er obligatorisk. Vi har plassert anti-bac i inngangen og utgangen av klubben. Vennligst bruk den hele tiden.
  • Vennligst hold minst 1 meter avstand til alle tider.
  • Garderobene vil være stengt inntil videre.
  • Gå rett til banen etter ankomst og forlat klubben umiddelbart etter bruk. Det anbefales at du ikke somler rundt i lokalene utenom tidspunktet for bestillingen din.

Vi forstår at dette er en vanskelig tid, og vi setter pris på samarbeidet ditt. Hvis du har problemer eller ønsker å rapportere noe, kan du sende via e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

 

Oppdater : 28 Oktober 2020

Kjære medlemmer,

Vi overvåker kontinuerlig spredningen av koronaviruset. Klubben har tatt visse tiltak i tråd med helsemyndighetene og idrettsforbundet som skal være forebyggende og kontrollerende.

Alle aktiviteter i klubben vil fortsette uhindret på dette stadiet. For å sikre medlemmenes og tennissamfunnets sikkerhet er det blitt satt inn noen tiltak for å sikre at den beste fremgangsmåten følges for å forhindre spredning av viruset. Vennligst les nedenfor.

• Bare spillere uten symptomer har lov til å bruke klubben. Hvis du ikke er frisk eller har noen symptomer, må du avstå fra å bruke anlegget.

• For å forhindre overbefolkning i løpet av tennisskoletiden, anbefales det at bare spillerne kommer inn i klubben. Foreldre vil ikke få lov til å vente i hallen mens barna spiller. Vi ber foreldrene om å bare slippe av og hente barna.

• Spillere blir bedt om å ankomme klubbens lokaler på treningstidspunktet og dra rett til banene. Ikke kom for tidlig og overfyll inngangspartiet.

• Vi har nå satt opp et digitalt registreringssystem. Det er obligatorisk for alle (unntatt tennisskole og voksenkurs-spillere) som kommer inn i lokalene å bruke det digitale registreringssystemet. Alle som booker baner må også registrere seg. Det er veldig enkelt og kan gjøres ved hjelp av telefonen.

• Antibac er tilgjengelig på alle baner, innganger og utganger. Forsikre deg om at du bruker det hele tiden.

Vi takker alle for tålmodighet og forståelse. Vi gjør det beste og håper å fortsette å tilby tjenestene våre uavbrutt. Hvis du har spørsmål angående kontroll av koronapraksis, kan du sende oss en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472