Oppdatert 16 Mars

 

Sandefjord Tennisklubb vil forbli helt stengt fra 17.03.2021 – 06.03.2021 på grunn av at Sandefjord nå beveger seg inn på tiltaksnivå 5A. Dette betyr at:

• Det blir ingen organisert trening for både junior og senior.

• Det blir ikke mulig å benytte seg av fasttimer.

• Baneleie er heller ikke tillatt i løpet av denne tiden.

Tiltaksnivå 5A betyr for idretten at det er:

  • Stans i organisert idrettsaktivitet for barn og unge innendørs.
  • Stans i organisert idrettsaktivitet for voksne innendørs og utendørs.
  • Organisert idrettsaktivitet og fritidsaktivitet for barn og unge under 20 år utendørs kan skje i grupper på inntil 10 personer, hvis alle kommer fra samme kommune. Aktiviteten skal foregå på en slik måte at man kan holde minst to meters avstand mellom deltakerne.
  • Det er ikke tillatt med arrangementer/konkurranser/stevner/kamper/treningskamper/renn/løp mv.

§ 16g.Stans av idretts- og fritidsaktiviteter

Det er ikke tillatt å organisere idrettsaktivitet for voksne eller barn. Det samme gjelder fritidsaktiviteter som organiserte øvelser, trening og prøver for kor, korps og teater.

Forbudet etter første ledd gjelder ikke for organiserte idrettsaktiviteter og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år som gjennomføres utendørs, så lenge dette skjer i grupper på inntil 10 personer og alle deltakerne kommer fra samme kommune.

Link til forskrift  Forskrift om smitteverntiltak mv. ved koronautbruddet (covid-19-forskriften) - Lovdata

I denne tiden håper vi at været forbedrer seg slik at vi kan begynne å jobbe med å få utebanene klare så raskt som mulig.  

I mellomtiden håper vi dere alle forblir trygge og friske.

 

Vi vil holde dere oppdaterte om klubben kan åpne igjen før 06.03.2021. 

 

Oppdatert 6 Mars

Regionale smittetiltak har blitt innført i Sandefjord. Reglene gjelder fra midnatt, natt til fredag 5. mars til og med tirsdag 16. mars. Det vil gjøres en ny vurdering innen tiltakene løper ut. Sandefjord kommune innfører tiltaksnivå B (Høyt tiltaksnivå). 

Det betyr:

  •             Barn og unge kan trene inne og ute (som før ny gjeldende forskrift)
  •             Stans av idretts- og fritidsaktiviteter
  •             Det er ikke tillatt å organisere idrettsaktivitet innendørs for personer over 20 år. Det samme gjelder                              fritidsaktiviteter som organiserte øvelser, trening og prøver for kor, korps og teater.
  •             Organisert trening for profesjonelle toppidrettsutøvere innendørs er likevel tillatt.

Basert på retningslinjene fra tiltaksnivå B, vil tennisklubben følge reglene under:

Baneleie: Alle medlemmer over 20 år har ikke lov til å spille under gjeldende begrensninger. Dette betyr at det ikke vil være trening for voksne (grupper og privattimer) og ingen uformell baneleie for voksene. Det er derfor ikke mulig å booke baner for voksne.

Hvis spillere under 20 år vil spille, må du kontakte Arzy på 92 98 45 80 for å gjøre en bestilling.

Tennisskole for juniorer: Tennisskolen fortsetter som normalt. Det er veldig viktig å merke seg at bare friske spillere kan delta på treningen. Hvis du har symptomer, må du avholde barnet ditt fra å delta i økten. Foreldre får strengt tatt ikke adgang til salen. Du må slippe av og hente barnet ditt ved inngangen til hallen.

For en detaljert beskrivelse av regjeringens retningslinjer, vennligst sjekk lenken nedenfor:

https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2020-03-27-470/KAPITTEL_7?fbclid=IwAR39bubBBrhjCBcHmEPZRxyTg0L_fNdPU1cLhu3hfDkSvzSCWfBKlrAi_q4#KAPIT

 

Oppdatert 4 januar 2021

I henhold til de nylig utgitte retningslinjene fra helsedirektoratet, er all organisert tennis trening nå suspendert til 18. januar. Sikkerheten til våre medlemmer er vår viktigste prioritet. Vi håper å komme sterkere tilbake etter 18. januar.

Hvis det er noen endringer, gir vi deg beskjed så snart vi kan.

Hvis du har spørsmål, kan du sende oss en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Oppdatert 3 Januar 2021

I henhold til anbefalingene fra pressekonferansen i dag, vil vi avbryte alle organiserte aktiviteter i morgen, mandag 4. januar. Dette er for alle grupper med tennistimer hos Sandefjord Tennisklubb. Vi avventer for øyeblikket anbefalingene fra Sandefjord kommune. Vi sender deg en oppdatering i morgen (4. januar) innen 18.00 med ytterligere detaljer.

Hvis du har spørsmål, kan du ta kontakt med oss.

 

 

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472