Oppdatering fra 27.aug

Takk for din tålmodighet. Vi har nå gjort noen endringer i timeplanen til spillerne. Vennligst sjekk om det er nøye.

Denne timeplanen starter 30. august og fortsetter til slutten av termin (19 December)

Hvis du har spørsmål eller problemer angående timeplanen, kan du sende oss en e -post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. før 3. august.

Vennligst klikk her for å se timeplanen for uke 35.

 

 

Oppdatering fra 19 August

Velkommen tilbake til en helt ny termin. Vi er glade for å ha deg tilbake på banen, og alle trenerne er klare for treningen.

Viktige datoer

Alle tennistimer inkludert juniortimer, voksen kurs og pensjonist kurs starter mandag 16. august. Siste dato for terminen er 19. desember 2021. Det blir ingen timer i høstferien.

Timeplan (oversikt over når du spiller/har trening)

Timeplanen er klar og publisert nedenfor, men dette vil bare bli fulgt i uke 33 og uke 34. Timeplanen for uke 33 og 34 ligner hovedsakelig på forrige periode med noen mindre endringer.

Etter uke 33 og 34 forventer vi noen betydelige endringer siden vi vil starte timene tidligere på dagen for å utnytte banene våre til det fulleste. Vi tror dette vil ha en sterk innvirkning på kvaliteten på treningstimene.

Den eneste grunnen til at vi ikke kan endre timeplanen for øyeblikket er fordi alle spillerne ikke har skoleplanen ennå. Derfor vil vi ta kontakt med foreldrene i løpet av de neste ukene hvis vi føler at vi må endre barnets timeplaner.

Vennligst klikk her for å se timeplanen for uke 33 og uke 34.

Vennligst klikk her for å se timeplanen for uke 33 og uke 34 i en alfabetisk listevisning.

I mellomtiden, hvis du vil ha mer informasjon eller forespørsel, vennligst send oss en e -post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pris

For å finne ut mer om kostnaden for timene våre, vennligst se prislisten her. vår her. Regnskapsføreren vår sender ut faktura i uke 35 basert på antall leksjoner du vil delta på hver uke. Denne terminen vil ha totalt 17 uker.

For mer informasjon eller spørsmål, vennligst send oss en e -post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Vi sees på banen.

 

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472