Nok en NM medalje til Sandefjord TK!

Vår eminente seniorspiller Jørgen Nilsen viste muskler i Norgesmesterskapet som ble arrangert i Asker denne uken. I klassen single 40+ slo han først ut Hans Henrik Odland fra Holmenkollen TK med settsifrene 6-3,6-2.

I kvartfinalen ventet første seedet i turneringen, Alexander Kjær. Alexander, som representerer Bygdø TK, er kjent for sin gode fysiske form samt gjerrige og tålmodige spillestil. Jørgen derimot har et mer aggresivt grunnlinjespill der han har sin serve og forehand som våpen. Da Alexander kom best i gang og tok første sett trodde alle på tribunen at kampen var kjørt for Jørgen sin del. Det er ytterst få som slår Alexander » stålkondis» Kjær i tre sett. Jørgen «vinnerskalle» Nilsen ville det annerledes og spilte sin beste tennis i de to neste settene og vant i tredje og avgjørende sett med sett sifrene 4-6, 6-4,6-3. En fantastisk prestasjon!

I semifinalen ventet en tidligere storspiller i Ole Storhaug fra Bryne TK. Ole spiller en mer aggresiv tennis og i denne kampen ble Jørgen løpende mer etter ballene. Det resulterte denne gang i flere feil fra Jørgen sin side og tap 2-6, 5-7. Uansett er semifinale og NM bronse i dette selskapet et imponerende resultat og prestasjon. STK Gratulerer Jørgen med NM bronse! Go Penguins!!

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472