I tillegg installeres én stor takvifte over hver bane, for å presse ned den varmluften som til enhver tid stiger opp mot - og blir liggende oppunder taket. NTNU/SIAT (Senter for Idrettsanlegg og Teknologi) i Trondheim, har regnet ut for oss at ca. 33,7% av varmen i hallen ligger oppe i taket! - NTNU/SIAT har i sin utredning også vært opptatt av at det er/har vært for dårlig med "omrøring" av luft inne i hallen. Dette innspillet blir nå ivaretatt.

Å ha en stabil varme- og luftsituasjon i hallen, har i mange år vært et savn både for spillere og, ikke minst, for trenere som bruker mye av sin arbeidstid ute på banene. Det har vært et nytt økonomisk løft å få det gjort, men nå viste klubbens økonomiske situasjon at styret kunne gå for denne oppgraderingen.

I løpet av kort tid skal det ikke kunne bli kaldere i hallen enn 16/17o, og ikke varmere enn 19/20o, og forhåpentligvis mye bedre luft!

For spesielt interesserte legger vi ved spesifikasjonene vedr. varmepumpene som leveres og installeres av Norsk Klimasenter. Det er typen ute til høyre Fujitsu General 14LZ, som etter en anbudskonkurranse, ble valgt. Vår faste el-installatør, Sandefjord Elektro, utfører alt det elektriske, inkl. monteringen av takviftene.

Hvis noe er uklart, eller du har spørsmål om dette, eller annet i hallen, er det bare å slå på tråden til Jan Eivind Andersen (styremedlem/hallansvarlig). Tlf. 934 03 987.

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord

 

Vi anbefaler vår samarbeidspartner Torinor Sport til innkjøp av tennisutstyr til våre medlemmer.

Torinor Logo