Kjære medlemmer,

Vi er godt inne i et nytt tennis-år og har mange nye medlemmer i tillegg til våre mangeårige medlemmer. Til felles har vi alle at vi synes det er gøy å spille tennis. Det binder oss sammen. For oss som driver klubben, både styret og administrasjonen med meg og trenerne, er det veldig gøy å se at anlegget blir brukt av, og gir glede til så mange. Vi jobber kontinuerlig med medlemsservice, vedlikehold av anlegg, oppgraderinger og forbedringer, nye muligheter og innspill fra medlemmene. Slikt arbeid er tidkrevende så vel som ressurskrevende, men veldig givende i vårt sosiale miljø.

For at klubben skal være tilgjengelig for alle medlemmer, kreves det at vi har noen regler på plass. Vi har et booking-system som i stor grad er tillitsbasert. Dessverre ser vi at det er noen som tar seg til rette i dette systemet. Dette medfører direkte økonomisk tap for klubben som er avhengig av baneleie for å kunne holde lyset på (bokstavelig talt). Det er derfor på tide med en påminnelse om noen ufravikelige regler for å kunne spille i Pingvinhallen. Overtredelser kan ved gjentagelse medføre inndragelse av grønt kort (uten krav på kompensasjon). Det henger en plakett med regler i hver garderobe og hver bane. Det er hvert enkelt medlems ansvar å sette seg inn i gjeldende regler. Er det noe du lurer på er vi tilgjengelige for spørsmål. 

Tusen takk for at dere leser gjennom og respekterer reglene. De er til for at vi alle skal kunne ha glede av Pingvinhallen og Tennisklubben også i fremtiden.

1) Før man spiller skal man booke bane i Senserio. Følg link fra www.stk.no til "banebooking". Har du ikke en bruker kan du lage deg det ved å følge samme link. Les nøye gjennom det som står i teksten på logg-inn siden i Senserio. Denne informasjonen er essensiell for alle som skal booke baner. Medlemmer kan benytte datamaskinen i lobbyen til å logge seg inn i Senserio. Her kan man også melde seg inn i klubben. Det henger steg-for-steg guide over skjermen på hvordan man gjør begge deler.

2) Det er ikke mulig for medlemmer å ta med ikke-medlemmer på å spille i Pingvinhallen. Alle spillere på inne-anlegget skal være medlemmer i Sandefjord Tennisklubb. Man kan enkelt melde seg inn ved å følge link til "bli medlem" på www.stk.no. Har du en venn som vil ha prøvetime? Avtal med trenerne. På denne måten vil de få en innføring i både tennis og klubben. Her finner dere e-post adresse til trenerne.

3) Spillere som har grønt kort kan kun booke 1 time om gangen. Når man er ferdige med timen kan man booke ny time. Dette er slik at ikke grønt kort spillerne booker opp alle timer slik at det ikke er tilgjengelige timer for øvrige medlemmer. Man kan evt booke en bane hver om man ønsker å spille flere timer i strekk.

4) Spillere som booker time med sitt grønt kort skal påse at den de spiller mot betaler baneleie for sin del av timen dersom denne spilleren ikke innehar grønt kort. Dette har vi tilrettelagt for veldig bra med å tilby Vipps betaling. Nummeret er å finne på oppslagstavlen i hallen, på dørene og i kiosken. Nummeret er 97606, eller søk på Sandefjord Tennisklubb. Merk betalingen med "baneleie og dato/tid/banenummer".

5) Når booket tid er utløpt og man har lyst til å spille mer, kan man gå inn på Senserio og se om det er ledig bane. Om det er tilfelle har man mulighet til å booke den. Man kan ikke fortsette spillet uten å booke ny time og sørge for korrekt innbetaling for denne.

6) Det er strengt forbudt å gå med sko man har brukt ute på banene, uansett om man har blått plast-trekk utenpå. Sett skoene i garderoben og skift til tennissko. Evt. ta på deg blå plastsokker og sett uteskoene på skohyllene vi har plassert ved inngangen til banene eller ved hovedinngangen. Plasttrekket holder grus og søle unna gulvene, men grusen kan likevel skrape opp dekket på banene gjennom plastsokkene. 

8) Slå kun på banelyset over den banen du selv spiller på. Kommer det ingen og spiller etter deg? Slå av banelysene før dere går!

7) Rydd etter deg! Kast søppel i søppeldunkene, og hold garderobene rene og ryddige.

Vi oppfordrer alle som har spørsmål til å sende oss en mail. Vi er her for dere og hjelper så godt vi kan!

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472