Vår eminente klubbkoordinator Guro Brand har hatt sin siste arbeidsdag i STK. Hun kommer til å konsentrere seg om sitt arbeid som PT på E2. Takk til Guro for en fantastisk innsats.

Er du en person som kan tenke deg å bidra i klubben som klubbsekretær ? Dette innebærer at du i snitt jobber 10-12 timer i uken med mye fleksibilitet. Man må påregne noen faste timer på kontoret sammen med resten av teamet.  Hovedansvaret ditt vil bli å sørge for at alle grupper inkludert medlemslister til enhver er  oppdaterte, ha den løpende kontakten med Master Regnskap som er klubbens regnskapsfører, samt generelt administrasjonsarbeid i samarbeid med hovedtrenerne og styret.

Ta kontakt med Anders Sperre  mobil 908 26397 , epost :Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., hvis stillingen skulle være av interesse. Tiltredelse: snarest.

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472