Velkommen til et av Norges flotteste tennisanlegg idyllisk beliggende i Bugårdsparken i Sandefjord. Vår moderne hall byr på 4 hardcourt plexipave-baner, garderobeanlegg, oppholdsrom, kiosk og kafeteria. Uteanlegget består av 5 grusbaner. Sandefjord tennisklubb har cirka 600 medlemmer.

Klubben har et tilbud til familiemedlemmer i alle aldre og på alle ferdighetsnivåer. Vi er opptatt av å legge forholdene til rette slik at alle som vil spille tennis skal kunne drive idretten med størst mulig utbytte, og at samtlige gis muligheten til å oppnå et prestasjonsnivå som er i samsvar med den enkeltes ambisjoner. Vi skal etter beste evne tilrettelegge for et variert trenings- og konkurransetilbud parallelt med at klubben skal fremstå som en sosial arena for samtlige involverte og interesserte – en aktiv breddeklubb!

Noen populære aktiviteter

Historie

• STK ble stiftet den 16. desember 1921 på Hotel Atlantic i Sandefjord – 40 medlemmer ble protokollert. Kontorchef Einar Tollefsen ble av disse valgt til klubbens første formand
  • 25. januar 1922: Første styremøte ble avholdt på Tollefsens kontor. Utkast til klubbens love ble nedfelt
  • 1925: To utebaner stod ferdig på Hjertnes (der Rådhuset er plassert i dag). Totalkostnad kr. 3.500, hvorav 2 stk. banenett ble innkjøpt for kr. 88,50!
  • 1994: Pingvinhallen ble inviet med kamp mellom Björn Borg og Christian Ruud

Sandefjord

Sandefjord by er verdt et besøk uansett sesong. Sandstrendene er mange og lange med lune viker og blankskurte svaberg. Etter tennisslagene kan du velge mellom yrende badeliv og mer skjermede områder – langs en kystlinje som er nesten 15 mil lang. Sandefjords gjestehavn har mange fasiliteter og ligger sentralt plassert i indre havn med kort vei til sentrum med utmerkede restauranter og gode shoppingtilbud. Byen byr på et tett kulturprogram der du kan velge mellom konserter, festivaler, teater, revy, shows og dans i alle størrelser, hele året.

Håper å se deg på et av Norges flotteste tennisanlegg!

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord

Vi anbefaler vår samarbeidspartner Torinor Sport til innkjøp av tennisutstyr til våre medlemmer.

Torinor Logo