Etter hvert som vi har fått en så stor stall med juniorspillere har det utkrystallisert seg en kjernegruppe som ønsker å satse litt ekstra. Her har vi en etablert kjernegruppe. Gruppen består av 30 spillere fra 9-18 år. En plass i konkurransegruppen, Team Babolat eller Team Babolat rekrutt er belønning for god og målrettet innsats – og dette vurderes løpende i forhold til de som ønsker å delta. Utøvere i Team Babolat og Team Babolat rekrutt trener søndager i tillegg til de faste hverdagstreningene.

Alle i konkurransegruppen forplikter seg til å spille turneringer og samtidig representere STK på verdig vis. Vi har flere spillere helt i Norges toppen allerede, og STK tar sikte på alltid å ha de beste treningsforhold for trening både ute og innendørs. Vi legger også stor vekt på fysisk og mental trening for konkurransespillerne. Hvert år drar Team Babolat på tenniscamp og grusoppkjøring.

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472