Sandefjord Tennisklubb og Sandefjord videregående skole toppidrett tennis

Sandefjord Tennisklubb (STK) og Sandefjord videregående skole (SVGS) har siden 2006 hatt et tett samarbeid rundt toppidrett tennis. Dette skoletilbudet gjelder spillere/elever i 16-19 årsalderen, altså mens de går på vgs.

SVGS er Norges største vgs. med nær 2100 elever. Fordelen med en slik skole er at man kan tilby elevene på studiespesialisering omtrent samtlige programfag som finnes på dette programområdet i VG2 og VG3. Du kan få spesiell studiekompetanse ved å ta ulike realfag. Du kan få generell studiekompetanse ved å ta programfag hentet fra programområdene samfunnsfag, økonomi og språk. Alt kombinert med toppidrett tennis.

Studiespesialisering kombinert med satsing på tennis er kjernen i toppidrett tennis. På SVGS vil du få et utvidet sportslig toppidrettstilbud innen tennis. Skolens basistrenere innen toppidrett har ansvar for generell basistrening. STKs tennistrener(e) har ansvar for all tennistrening og treningsplanlegging i skoletida. Det utvidede tennistilbudet er 8 undervisningstimer hver uke. STK har også treninger i perioder der det er skoleferier. STK tilbyr også ulike sportslige tilrettelegginger til de elevene/spillerne som har ambisjoner om å bli gode tennisspillere.

STK har i flere år hatt ambisjoner om å få fram gode ungdoms-tennisspillere. I samarbeid med SVGS har klubben lykkes med at ambisiøse tennisspillere får en god utdanning i Sandefjord kombinert med et meget bra tennistilbud fram til de er ferdige med vgs. SVGS-elever som Victoria Halvorsen, Malin Graneng Olafsen og Mari Aarøe Manneråk er eksempler på tennisspillere som er på høyt nasjonalt nivå og deltar i internasjonale turneringer.

Alle som går i 10.klasse, VG1 eller i VG2 kan søke seg til toppidrett tennis på SVGS. Søkere utenfor Vestfold må ha gjesteelevsgaranti fra eget fylke.
Du søker via VIGO. Søknadskode er: Studiespesialisering med toppidrett Sandefjord vgs. (07030), VG1 ev. VG2 eller VG3.

Søknadsfrist: 1. mars.

Kontaktperson for mer informasjon rundt toppidrett tennis:
– Sandefjord vgs: Tor Hansen. Mob. 92 64 54 90

Utvidet tilbud Toppidrett

De som ønsker å satse ekstra på tennis har mulighet til å melde seg på "utvidet tilbud toppidrett". Dette tilbudet er en avtale mellom den enkelte utøver og Sandefjord Tennisklubb. Det tilkommer en avgift på 8 000,- pr år, delt opp i to betalingsterminer á 4 000,- høst/vår. Les mer om fordeler og vilkår i påmeldingsskjemaet.

Påmeldingsskjema utvidet tilbud Toppidrett

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472