Hos Sandefjord Tennisklubb tilbyr vi et bredt spekter av treningsalternativer. Vi følger standardene som er satt av International Tennis Federation og Norges Tennisforbund, og tilbyr tennisprogram passende for spillere fra 5 - 19 år. Våre programmer er delt inn i tre trinn, avhengig av utviklingen av spillere.

 

Grunnleggende Nivå (Foundation Level) for nybegynnere

Tennis er en sport for alle nivåer og ferdigheter. Det er aldri for tidlig eller for sent å starte å spille. Vårt kurs for grunnleggende nivå er for spillere i alle aldre, og vi følger gruppene som er anbefalt under Tennis for barn-programmet til Tennis Norge.

Spillere kan starte i kurset når som helst, så lenge det er ledig plass. Hvis barnet ditt er interessert i å gi tennis en sjanse, må du sørge for at du bestiller din gratis prøvetime i dag.

 


 
              BESTILL GRATIS PRØVETIME NÅ

Book 1

 *Mer informasjon om pris og betingelser finner du nederst på denne siden.* 

 

 Deltakelsesnivå (Participation Level)

Deltakelsesnivået er ideelt for spillere som har spilt minst 1 år. Dette nivået er designet for spillere som har hatt god kontroll og teknikk fra grunnleggende år. På dette nivået fortsetter trenerne å utvikle spillerens teknikk og taktikk. Det forventes at spillere i denne gruppen begynner å ta sine første skritt mot å spille inngangsnivå turneringer.

Deltakelsesnivået tilbys for disse gruppene: Oransje Ball, Grønn Ball og Gul Ball. Det er et minimumskrav for å spille 2 timer i uken for å delta i deltakelsesprogrammet.

For å uttrykke din interesse eller få mer informasjon om dette programmet, vennligst send oss ​​en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..  

 

Utviklingsnivå (Development Level)

Utviklingsnivået er ideelt for spillere som har spilt aktivt i Tennis Norges turnering. Utviklingsnivået tilbys i forskjellige grupper og aldre, avhengig av spillerne. Minimumskravet til spillere er 4 timer i uken. For å uttrykke din interesse eller finne mer informasjon om dette programmet, vennligst send oss ​​en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

Informasjon om deltakelse i Tennisskolen 

Pris

Deltakelse per uke Pris per time per uke
1 time                            100 kr
2 timer 90 kr
3 timer 85 kr
4 timer 80 kr
6 timer 75 kr
7+ hours 70 krs

*Deltakere på tenniskolen faktureres fra datoen de begynner å spille til slutten av semesteret. I tilfelle spillerne bestemmer seg for ikke å fortsette, er det ingen tilbakebetaling.*

 

Kalender 

Tennisskolen følger skolekalenderen. Den består av to semestere. Her er for 2021: 

Semester Datoer Ingen leksjoner på
Vårsemester 4 januar - 19 juni

21 februar til 28 februar

27 mars til 5 april

Helligdager

Høstsemester 16 august - 22 desember

11 oktober til 17 Oktober

Helligdager

 

*Alle leksjoner overføres automatisk fra hvert semester. Hvis barnet ditt ikke vil fortsette, kan du sende oss en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. minst 3 uker før starten av den nye perioden.*

 

Medlemskap

Du må være medlem av Sandefjord Tennisklubb for å delta i tenniskolen vår. Prisen for medlemskap for juniormedlemmer er 500 kr per kalenderår. Bortsett fra å kunne delta på tenniskolen, har de som juniormedlemmer rett til:

  • Leie av gratis utebaner.
  • Leie av innendørsbaner for bare 100 kr per time.
  • Kjøpe junior Grønt kort for bare 1500 kr - tillater ubegrensede timer på innendørsbaner (* kun tilgjengelig for tennisskolespillere)
  • Tilgang til å kjøpe privattimer. 

 

*Alle medlemskap overføres automatisk til neste år. Hvis barnet ditt ikke vil fortsette, må du gi oss beskjed via e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 30 november.*

 

 

 

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472