For deg som har gjennomført nybegynnerkurs kan du melde deg på Herrer og tennis. Dette er organisert trening med en time pr uke på faste tidspunkter. For tiden foregår treningene tirsdager og fredager kl 18-19. Med forbehold om ledige plasser.

Priser

Semesteravgift høst 2018 er kr 2040,- (en time pr uke). Det er kun mulig å melde seg opp til en av dagene pr uke. Medlemskontingenten må være betalt før første trening. Seniormedlemskap på kr 1500,- pr år kommer i tillegg til treningsavgiften.

Vilkår for påmelding

Forpliktende påmelding. 

Vi bruker mye tid på planlegging og setter av ressurser basert på påmeldingene. Dersom man likevel ikke kan delta er det viktig at man på en ryddig måte (skriftlig) melder seg av i god tid og innen 27 august 2018.

Tilbudt plass må sies opp skriftlig. Merk at man må betale full kursavgift dersom man ikke har sagt opp sin plass skriftlig innenfor fristen, som er 27 august.

Medlemskontingent er obligatorisk for alle som deltar i klubbens treningstilbud, barn så vel som voksne. Medlemskontingenten utgjør grunnlaget for at et idrettslag skal kunne driftes og tilby aktiviteter i klubbregi. Alle som melder seg på trening får tilsendt medlemskontingent en gang årlig og må betale denne. Seniormedlemskap koster kr 1500,- pr år og kommer i tillegg til treningsavgiften for timene. Se full oversikt over priser for medlemskap.

 

 

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472