Dette er et treningstilbud der damer og herrer spiller sammen og mot hverandre. Påmelding via skjema for enten "Damer og Tennis" eller "Herrer og Tennis" nedenfor. Partiene trener enten torsdager kl 19-20 eller fredager kl 18-19.

Det koster  kr 2160,- for 1 time i uka, og kr 4320,- for to timer i uka.

Vilkår for påmelding

Fyll ut skjema og levér til en av trenerne innen 16. juni 2017, evt. pr mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Forpliktende påmelding. 

Vi bruker mye tid på planlegging og setter av ressurser basert på påmeldingene. Dersom man likevel ikke kan delta er det viktig at man på en ryddig måte (skriftlig) melder seg av i god tid og innen 16. juni 2017.

Tilbudt plass må sies opp skriftlig. Avmelding sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Merk at man må betale full kursavgift dersom man ikke har sagt opp sin plass skriftlig innenfor fristen, som er 16. juni.

Medlemskontingent er obligatorisk for alle som deltar i klubbens treningstilbud, barn så vel som voksne. Medlemskontingenten utgjør grunnlaget for at et idrettslag skal kunne driftes og tilby aktiviteter i klubbregi. Alle som melder seg på trening får tilsendt medlemskontingent en gang årlig og må betale denne. Seniormedlemskap koster kr 1500,- pr år og kommer i tillegg til treningsavgiften for timene. Se full oversikt over priser for medlemskap.

Påmelding til trening for Seniormix/Damer og Tennis høsten 2017

Påmelding til trening for Seniormix/Herrer og Tennis høsten 2017

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472