Du kan leie en bane innendørs i Pingvinhallen på fast ukedag og tidspunkt. Ønsker du i stedet eller i tillegg å kjøpe enkeltimer, gå til online banebooking. Kontakt klubbkoordinator på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller 465 35 040 hvis du ønsker å leie fasttimer, eller du ønsker endringer.

Regler for fasttimer

Perioden for fast timeleie innendørs i Pingvinhallen for høst halvåret følger skole start etter sommeren og varer frem til 31. desember. Vårhalvåret er fra 01. januar til og med 31.mai. Baneleien fordeles på to terminer med betalingsfrister 05.09. og 01.02. Ved ubetalt baneleie etter disse datoer, har STK rett til å overdra banereservasjonen til andre. Leieavtalen løper inntil den skriftlig blir sagt opp. Frist for første termin er 15. august. Frist for andre termin er 15. desember. Ved beskjed om opphør etter disse datoer, har STK rett til å innkreve leiebeløpet for hele perioden. Leietakeren og medspiller plikter å sette seg inn i hallreglementet. Dette er oppslått i garderobene og kan leses i STK’s informasjonsfolder. Brudd på hallreglementet kan føre til bortvisning fra hallen, uten rett til refusjon av innbetalt leiebeløp. Eventuell endring av fasttimeprisene for ny innesesong, kan gjøres fram til 15.07. STK plikter å informere om slik endring innen 01.08. Pris per time er kroner 200,- 

Leietaker må være forberedt på å vike ved enkelte arrangementer og turneringer. Dette forekommer hyppigere i helgene enn i ukedagene. Dersom leietaker må vike plassen, så vil dette bli informert om i forkant, og den betalte leien vil bli kompensert.

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472