All bruk av banene skal være booket i forkant via vår online bookingløsning. Innendørs booking kan bare gjøres av medlemmer. Ute er det mulig å booke baner også for ikke-medlemmer. Se prisliste

Her kan du booke alle 4 innebaner i Pingvinhallen, samt bane 1 til 5 på uteanlegget i Bugårdsparken. 

LEIE AV INNEBANENE
Spill på våre innebaner er forbeholdt medlemmer i Sandefjord Tennisklubb. Det koster 200,- pr bane pr time å leie bane inne. Er du ikke medlem? Besøk vår hjemmeside for å lese mer om klubben og tegne medlemskap. ( NB,Sommersesong, der som det regner ute og tennisskolen må gå in i hallen har de første prioritet. Dvs. Timer som er booket inne under aktiv tennisskole kommer kanselleres og återbetales). Ikke medlem? Da må spille med et medlem og betale 100 kr per gang (Vipps 97606).

LEIE AV UTEBANENE
Både medlemmer og ikke-medlemmer må booke bane for spill ute. Medlemmer kan leie utebaner gratis. Ikke-medlemmer betaler 300,- pr bane pr time. Klubbens organiserte aktiviteter har prioritet på anlegget. Ved dårlig vær flyttes all organisert trening inn. Baner som er booket inne vil da måtte vike for tennisskolen. Det samme gjelder for divisjonstennis og turneringer.

ADGANGSBRIKKE
For å få adgang til tennishallen og utebanene må man ha adgangsbrikke. Du kan avtale kjøp av brikke ved å ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Brikken koster kr 100. 

GRØNTKORT
Med et grøntkort kan du booke timer både inne og ute helt gratis. Det er bare tillatt å booke en time av gangen frem i tid. Grøntkort er personlig, og hvis noen du skal spille med ikke har grøntkort, står du ansvarlig for å innbetale halv ordinær baneleie til STKs konto 2480.05.39524, eller med Vipps til 97606 før leietidspunktet. Les mer om grøntkort her.

FASTTIMER
Fasttimer som ikke blir benyttet må avbestilles slik at andre kan bruke banen. Da er det andre som blir veldig glade for å kunne få spille! Takk!

 

Besøk gjerne www.stk.no for mer informasjon om Sandefjord Tennisklubb. Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom du har spørsmål eller ser noe feil. Mvh STK, 8. februar 2018

 

 

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472