Dugnad og åpning av utebanene

Åpning av utebanene

Solen skinner, det er vår i luften og åpningen av utebanene er endelig rett rundt hjørnet. Grusen er allerede på plass, men det er litt arbeid som gjenstår før vi kan åpne dørene til det fantastiske uteanlegget vårt. Lørdag 4 mai inviterer vi til dugnad og åpning på samme dag, for å gjøre det så sosialt som mulig. Vi minner om at alle klubbens medlemmer spiller gratis på utebanene hele sesongen, det er svært god kapasitet så her er det muligheter til å spille mye dersom man ønsker det.

Dugnaden starter klokken 10, og forutsatt fint oppmøtet satser på åpning av anlegget klokken 15. Det skal rakes, ryddes og bæres - samtidig skal det være sosialt og hyggelig, så vi serverer både kaffe og litt å spise. Vi håper både barna, ungdommene, de voksne, seniorene og foreldre ønsker å stille opp og hjelpe til å gjøre uteområdet klart, da dette er en super mulighet til å både bidra litt og samtidig bli kjent med flere av medlemmene i klubben. Så ta turen innom mellom 10 og 15, enten du har en halvtime til rådighet, eller ønsker å være med hele dagen. Ta gjerne med hansker, rake og/eller kost selv dersom du har.

Har du ikke mulighet til stille på dugnaden men allikevel ønsker å bidra? Da er du hjertelig velkommen til å gi 50kr i dugnadsbidrag til klubbkassen. Disse pengene vil gå til å leie inn tjenester, og/eller annen oppgradering i klubbhuset. Du kan enten bruke Vipps nummer 97606 eller overføre til kontonr. 2480 05 39624. Husk å merke betalingen med navnet ditt og «Dugnad 2019».

Vi håper å se deg 4 mai!

Vennlig hilsen Sandefjord Tennisklubb.

Egenskaper for aktivitet

Aktivitetsdato 04-05-2019 10:00 am
Sluttdato For Aktivitet 04-05-2019 3:00 pm
Kapasitet Ubegrenset
Individuell pris Gratis

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472