Om turneringen

STK Masters er en av årets mest utfordrende tennisturneringer for klubbens seniorer og juniorer. Turneringen kårer hvem som er best blant de beste i Sandefjord Tennisklubb. STK`s Masters er turneringen der de 8 beste på rankinglisten 1. desember i Herre og Dame samt Gutte og Jenteklassen er invitert til å gjøre opp seg imellom. Dette er en av de mest ettertraktede turneringene for en hver medlem å få spille.

Å få møte klassens beste spillere i hver kamp bør trigge enhver prestasjonsutøver.

Hvordan blir STK Masters organisert?

De 8 inviterte spillerne i hver klasse deles inn i 2 puljer. I puljespillet spiller alle mot alle. De 2 beste i hver pulje går videre til semifinalespill og finale

Premiering: Vinnerne får gravert inn sitt navn på Master vandreplate. Topp tre får i tillegg hver sin pokal.

Tidligere Vinnere

Herrer:

2015: Jørgen Nilsen
2014:
2013: Espen Skalberg
2012: Mats Hansen
2011: Mats Hansen
2010: Espen Skalberg

Gutter:

2015: Per Gulliksen
2014: Karl S Berge
2013: Karl S Berge
2012: Karl S Berge
2011: Anders Manneråk
2010: Fredrik Vabog

Jenter:

2015: Victoria Halvorsen
2014: Victoria Halvorsen
2013: Victoria Halvorsen
2012: Victoria Halvorsen
2011: Victoria Halvorsen
2010: Victoria Halvorsen

STK MASTERs 2015 er ferdigspilt

Dette ble skrevet på STK Facebookside etter turneringen 17. januar 2016:

Det ble mange tette og velspilte matcher under dagens semifinaler og finaler i herre og gutteklassen.
I gutteklassen spilte Per Gulliksen seg helt til topps etter først å ha vunnet mot Haakon Sperre i semifinalen. I finalen var det duket for en underholdende finalematch mot treningskamerat Alexander Høeg som etter seier mot Jens Petter i semifinalen var i godt driv. I finalen fulgte Alexander og Per hverandre hele veien, men det var til slutt Per (13 år) som vant det avgjørende settet og kunne juble for sin første Master tittel. STK gratulerer, bra levert av begge gutta. Gratulerer også til Jens Petter og Haakon med flotte prestasjoner og tredjeplass.
I herrenes semifinale møttes Kenneth Fredriksen og Espen Skalberg til dyst. Kenneth kjempet godt men måtte til slutt se seg slått med 0-2 i sett. I den andre semifinalen møttes Fredrik Sperre og Jørgen Nilsen. Fredrik, som har hatt en fantastisk progresjon siden oppstarten for to år siden, kjempet tappert, men Jørgen ble for sterk og vant 2-0 i sett. Finalematchen mellom Jørgen Nilsen og Espen Skalberg viste seg å bli en thriller av en match. Jørgen Nilsen trakk til slutt det lengste strået og vant slitematchen med settsifrene 1-6,6-2,7-5.

Victoria Halvorsen vant jenteklassen i går og kunne dermed innkassere sin sjette Master tittel på rad. Meget imponerende. Jeanett Thuve Nordtømme tok andreplassen og Ingrid Sofie Sperre tredjeplassen. Flott levert jenter!

STK gratulerer og takker alle for en super fin helg både på og utenfor banen! En spesiell takk til Per Gulliksen som var vertskap for Herrenes bankett lørdag kveld. Meget hyggelig!

Pin It

Lyst til å lære å spille av en tennistrener?

Meld deg på et av våre kurs i dag
BESTILL KURS

Kontaktinformasjon

Sandefjord Tennisklubb
Tlf: 46 53 50 40
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Pingvinhallen, Bugårdsparken
Sportsveien 21
3224 Sandefjord


TRENGER DU NYTT TENNIS-UTSTYR?

torinor.no hvit 827x472